Okul Öncesi Dönemde İngilizce Öğretimi Sertifika Programı

Bu sertifika programının en önemli amacı küçük çocukların kendi ana dillerinin yanında ek dil olarak İngilizceyi nasıl en eğlenceli ve en etkili şekilde öğrenebileceklerini kursiyerlere öğretmektir.

Aileler, Akademisyenler, Dil Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri, Çocuk Gelişimciler, yani Çocuklara İngilizce Öğretmek isteyen herkes...

Kursiyerlerimizin Eğitim Belgesi almaya hak kazanabilmeleri için Kursun tüm derslerini tamamlamaları ve sistem üzerinden her ders için "DERSİ TAMAMLADIM" butonuna tıklayarak dersleri bitirmeleri gerekmektedir. Tüm dersleri tamamlandı durumunda olan öğrencilere sistem üzerinden "GENEL BAŞARI SINAVI" modülüne erişim hakkı açılacaktır. Kursiyerlerin çevrimiçi bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek olan Genel Başarı Sınavına katılım göstermeleri ve bu sınavdan 100 üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir. Genel başarı sınavında başarılı olan ve Eğitim Belgesi almaya hak kazanan adaylar belgelerini esertifika sistemi üzerinden online veya Edevlet üzerinden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hizmetinde yer alan Sertifika Sorgulama linkinden alabilirler.

Kurs ile ilgili sorularınızı videoların altında yer alan "Eğitmene Sor" modülünden sorabilirsiniz. Ders videoları dışında 12 adet canlı ders video kayıtlarını da izleyebilirsiniz. Aklınıza takılan birçok sorunun cevabı bu videolarda olacaktır.

Kursumuzun ders akışını incelemek isterseniz Açık Erişimli Dersimiz olan "Şarkılar" dersimizi ücretsiz izleyebilirsiniz.

Kurs Tanıtımı
Giriş Dersi
Genel Terimler
Çocukların Özellikleri
Çocuklarda Motivasyon ve Dikkat
Doç. Dr. Kürşat Cesur
Çocuklar Nasıl Öğrenir ve Nasıl Dil Öğrenir?
Çocuklarla İletişim
Uygun Öğrenme Ortamı Oluşturma
Sınıf Yönetimi İçin İpuçları
Oyunlar ve Etkinlikler 1
Oyunlar ve Etkinlikler 2
Oyunlar ve Etkinlikler 3
Oyunlar ve Etkinlikler 4
Şarkılar
Çizgi Filmler
El İşi Etkinlikleri
Faydalı Kaynaklar
Plan Hazırlama ve Uygulama
Yansıma ve Geribildirim
Ten Ten 4 Kids Kitabı
Canlı Dersler

Kürşat Cesur (Koordinatör)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Doç. Dr.