Lisans Düzeyi | SEM-21-E008

Okul Öncesi Dönemde İngilizce Öğretimi Sertifika Programı

Bu sertifika programının en önemli amacı küçük çocukların kendi ana dillerinin yanında ek dil olarak İngilizceyi nasıl en eğlenceli ve en etkili şekilde öğrenebileceklerini kursiyerlere öğretmektir.

Açıklaması

Aileler, Akademisyenler, Dil Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri, Çocuk Gelişimciler, yani Çocuklara İngilizce Öğretmek isteyen herkes...

Kursiyerlerimizin Eğitim Belgesi almaya hak kazanabilmeleri için Kursun tüm derslerini tamamlamaları ve sistem üzerinden her ders için "DERSİ TAMAMLADIM" butonuna tıklayarak dersleri bitirmeleri gerekmektedir. Tüm dersleri tamamlandı durumunda olan öğrencilere sistem üzerinden "GENEL BAŞARI SINAVI" modülüne erişim hakkı açılacaktır. Kursiyerlerin çevrimiçi bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek olan Genel Başarı Sınavına katılım göstermeleri ve bu sınavdan 100 üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir. Genel başarı sınavında başarılı olan ve Eğitim Belgesi almaya hak kazanan adaylar belgelerini esertifika sistemi üzerinden online veya Edevlet üzerinden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hizmetinde yer alan Sertifika Sorgulama linkinden alabilirler. Sertifikanın geçerlilik süresi 2 yıldır.

Program kapsamında her ayın son Çarşamba günü saat 12:00’de ilgili ayda programa kayıt olan kursiyerlerin katılım sağlayabileceği Soru-Cevap Canlı Ders etkinliğimiz de olacaktır. (Sınava katılabilmek veya sertifika alabilmek için canlı derse katılım zorunlu değildir.)

Bu kapsamda bir sonraki Canlı Dersimiz: 28 Nisan Çarşamba 2021 saat 12:00'de gerçekleştirilecektir.

Kursumuzun ders akışını incelemek isterseniz Açık Erişimli Dersimiz olan "Şarkılar" dersimizi ücretsiz izleyebilirsiniz.

ÜCRET BİLGİSİ
Kayıt Ücreti
Ödeme Tarihleri: -
99 TL
Toplam: 99 TL
Eğitim Programı

Kurs Tanıtımı
Giriş Dersi
Genel Terimler
Çocukların Özellikleri
Çocuklarda Motivasyon ve Dikkat
Doç. Dr. Kürşat Cesur
Çocuklar Nasıl Öğrenir ve Nasıl Dil Öğrenir?
Çocuklarla İletişim

Tarihsınırı yok
Eğitmenler
Kürşat Cesur (Koordinatör)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Doç. Dr.