Şirket Kurmadan E-İhracat: Uygulamalı Sertifika Programı

Bu sertifika programının amacı esnaf muafiyetinden faydalanmanın ne kadar kolay olduğunu göstermek, uygulamasını yapmak ve tüm katılımcıların bu muafiyetten faydalanarak kazanç elde etmesini sağlamaktır.

2021 yılından beri çalışanlar, emekliler, ev hanımları, öğrenciler ve herhangi bir iş yerinde çalışmayan herkesin faydalanabileceği esnaf muafiyeti ile şirket kurmadan e-ticaret yapılması artık oldukça kolay ve kazançlı hale geldi.

Eğitimde yoğun olarak uygulama yapılacaktır. Esnaf muafiyeti süreçlerinin, bir çevrimiçi pazar yeri olan Etsy’ye kayıt ve ürün listeleme sürecinin ve kargo firması tercihi yapılmasının uygulaması gösterilecektir. Diğer eğitimlerden farklı olarak son dersimizde bir adet de sipariş almadan başlayıp, bu ürünün yurt dışına ulaştırılmasına kadar tüm süreçler uygulamalı gösterilecektir.

Kursiyerlerimizin Eğitim Belgesi almaya hak kazanabilmeleri için kursun tüm derslerini tamamlamaları ve sistem üzerinden her ders için "DERSİ TAMAMLADIM" butonuna tıklayarak dersleri bitirmeleri gerekmektedir. Tüm dersleri tamamlandı durumunda olan öğrencilere sistem üzerinden "GENEL BAŞARI SINAVI" modülüne erişim hakkı açılacaktır.

Kursiyerlerin çevrimiçi bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek olan Genel Başarı Sınavına katılım göstermeleri ve bu sınavdan 100 üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir. Genel başarı sınavında başarılı olan ve Eğitim Belgesi almaya hak kazanan adaylar belgelerini esertifika sistemi üzerinden online veya Edevlet üzerinden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hizmetinde yer alan Sertifika Sorgulama linkinden alabilirler.

Kurs ile ilgili sorularınızı videoların altında yer alan "Eğitmene Sor" modülünden sorabilirsiniz.

E- Ticaret ile İlgili Temel Kavramlar
Esnaf Muafiyeti ve Mevzuatı