360 Kurgu Eğitimi

Eğitimin amacı: Bu eğitimin amacı, katılımcılara geleneksel ve 360 derece video kurgusunun pratik biçimde nasıl yapılabileceği konusunda kapsamlı bir anlayış kazandırmaktır.

Dijital dönüşümün hızlı gercekleştiği günümüz dünyasında sektörel anlamda yeniliklere ulaşmak önemli ve zorunludur. Bu eğitimlerle birlikte kursiyerler tüm platformlarda oldukça ilgi çekici hale gelmiş olan 360 derece video kurgusu bilgisiyle önemli yetkinlikler kazanacaktır.

Eğitimin kapsamı: 360 derece video kurgusu eğitimleriyle kursiyerler; 360 derece video için içerik üretimi, çekim araçları , temel literatür bilgisi, kurgu platformu ve içerik geliştirme gibi yetkinliklere ulaşacaktır. Kursiyerler; eğitimle birlikte kurguya hakim olmasalar bile pratik biçimde 360 derece kurgu konusunda yeterli bilgi sahibi olacaklardır.

Kurgu ve Tarihçesi
Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın
Kurgu Türleri
Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın
Dijital Kurgu
Prof. Dr. Deniz Yenğin
İleri Kurgu Teknikleri
Prof. Dr. Deniz Yenğin
360 Video
Doç. Dr. Tamer Bayrak
360 Kurgu
Doç. Dr. Tamer Bayrak

Deniz Yenğin (Koordinatör)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Prof. Dr.
Hicran Özlem Ilgın (Eğitmen)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Doç. Dr.
Tamer Bayrak (Eğitmen)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Doç. Dr.